Home

Invatam si ne distram


    
          In acasta saptamana la ora de limba turca elevii clasei a VIIa B au invatat fructele si legumele. Fiecare elev a adus fructe , cu care au facut salata de fructe  si au degustat si la sfarsitul orei. A fost o lectie educative si distractiva.

Citeşte mai mult...

 

Culesul viilor, bucuria toamnei

     
 

            Cu ocazia venirii toamnei, colectivul clasei pregatitoare a vizitat viile din orasul Murfatlar si locul propriu si unde se prepara minunatul must. Ospitalitatea gazdelor fabricii ne-au incantat si ne-au facut sa promitem si o alta vizita anul ce va urma.

Citeşte mai mult...

 

Toamna printre noi             Astazi, elevii clasei IB au participat la activitatea "Toamna printre noi". Acestia au realizat desene cu ajutorul frunzelor si au scris propozitii despre anotimpul toamna. David Gojkovic si-a incantat colegii interpretand melodii la chitara.

Citeşte mai mult...

 

Importanta cititului         Multi dintre noi nu mai realizeaza care este importanta cititului, considerand, de cele mai multe ori, ca aceasta activitate e plictisitoare or ca e pentru intelectuali.
        Cititul este foarte important in ceea e priveste dezvoltarea vabularului, actiunea de a citi avand un rol decisiv in procesul de imbogatire al cunostintelor, cartile oferindu-ne acces acces nelimitat la informatii, in toate ariile de interes personal si totodata, ne ajuta sa ne formam propriile idei despre viata.

Citeşte mai mult...

 

Vizita in parc           In data de 20.09.2014,elevii clasei a 7-a A, impreuna cu doamna diriginta, prof. Memet Semuran, au dat startul activitatilor extrascolare, iesind in parcul Tabacariei .Conform spuselor elevilor, acestia s-au simtit minunat, mai ales ca au trecut si prin parcul Piticot.

Citeşte mai mult...