Home

Constanta, intre istorie si geografie                Elevii claselor a IV –a A si a IV –a B, coordonati de doamnele invatatorare Elabed Adriana si Nita Daniela au lucrat in echipe un proiect interdisciplinar in care au avut de prezentat, in diferite forme si prin diferite metode, informatii, imagini despre si cu orasul respectiv  judetul  in care s-au nascut.
                FIecare echipa a dovedit spirit critic si autocritic, colaborare, documentare  stiintifica, autoevaluare si interevaluare.
S-au acordat premii numeroase, dintre care amintim :

Citeşte mai mult...

 

20 de ani de Lumina Institutii de Invatamant           Lumina Instituții de Învățământ aniversează 20 de ani de activitate, timp în care a mobilizat toate resursele umane și materiale în scopul creării unui rețele educaționale  moderne, dedicate formării unor absolvenți  de valoare, a căror pregătire să răspundă exigențelor actuale. 
Primul pas facut la Constanța, în 1994, când s-a u pus bazele Liceului internațional de Informatică Constanța (ICHC). Un an mai tîrziu apărea la București Liceul internațional de Informatică București(ICHB), iar în 1996 am început activitatea și la Școala Internațională București (ISB), din dorința de a  clădi pas cu pas un sistem educațional modern, dedicat fiecărui elev care a pășit pragul școlilor noastre.  

Citeşte mai mult...

 

Scoala Spectrum Constanta de neoprit la matematica!

Trei saptamani la rand elevii Scolii Spectrum Constanta au triumfat la cele mai puternice concursuri de matematica. Suntem bucurosi sa adaugam si performanta extraordinara de la concursul national de matematica Ion Barbu - Dan Barbilian din Calarasi. Felicitam toti elevii participanti si multumim mult profesorilor Carnaru Mioara si Vacarescu Cristina pentru eforturile infinite depuse in pregatirea acestor elevi.

Citeşte mai mult...

 

Cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun !


     
          Astazi, 29 Octombrie 2014, se implinesc  91 de ani de la formarea Republicii Turcia. Cu aceasta ocazie, in cadrul scolii noastre s-a sarbatorit acest eveniment cu multa bucurie.
          Programul evenimentului a continut poezii, scrieri si o piesa de teatru “Karagoz-Hacivat”. Le multumim tuturor elevilor pentru eforturile depuse si ii felicitatm.

Citeşte mai mult...

 

Ceai Literar     Joi, 23 octombrie 2014 elevii clasei a VII-a C, impreuna cu doamna profesoara Barzoiu Andreea  si doamna bibliotecara Omer Leila, au participat la un "Ceai literar" , organizat la Forte Life. Cu aceasta ocazie, elevii au facut cunostinta cu intelepciunea populara surprinsa in povestirile moralizatoare ale lui Nastratin Hogea.
      Locul ales le-a deschis un nou orizont elevilor, care au descoperit ca exista locuri in care oamenii de cultura se intalnesc pentru a-si cultiva valorile morale si sociale.

Citeşte mai mult...