Evenimente Lumina Institutii de Invatamant

summer school isb

Home

Inceperea anului scolar 2014 - 2015


 

        Anul scolar 2014 - 2015 la Scoala Gimnaziala Spectrum Constanta va incepe pe data de 15 septembrie pentru gradinita , scoala primara si gmnaziu.
        Vom reveni cu detalii.
 

Cina de Iftar


 
      Joi, 03.07.2014, orele 21:00, Scoala Gimnaziala Spectrum Constanta a organizat cina de Iftar cu ocazia Ramadanului. La eveniment au participat aproximativ 250 de persoane precum dl. presedinte al univeritatii "Andrei Saguna" - Aurel Papari, dna. prezentator Moxina Coroiu, dl. atasat al Consulatului Rus etc. , dar si parinti si apropiati ai scolii si parintilor.

Citeşte mai mult...

 

Ramas bun dragi profesori                S-a incheiat inca un an scolar si cu parere de rau ne-am luat ramas bun de la doua cadre didactice foarte dragi scolii, Dna. Mateescu Doina si Dl. Barbu Octavian.
                Au fost calauzitor pentru generatii intregi de elevi, ce le-au fost recunoscati pentru invataturile trimise.

Citeşte mai mult...

 

Picnic de sfarsit de an


 
         Vacanta este aproape, iar noi impreuna cu elevii ne-am gandit sa sarbatorim acest moment cu un bine meritat picnic.
Elevii clasei a V - a B, indrumati de profesorul diriginte Fehmi Cakar au dorit sa petreaca ultimele clipe impreuna cu ocazia plecarii acestuia la scoala Spectrum Ploiesti.

Citeşte mai mult...

 

Inca un an a trecut


                 Parca mai ieri ne pregateam sa primim elevii in clase,la inceputul anului scolar si iata ca deja au venit serbarile de sfarsit de an scolar 2013 – 2014.
                 Cu mare drag si nerabdatori, toti elevii si-au invatat rolurile, cantecele si poeziile care le vor prezenta parintilor si tuturor cadrelor prezente. Fiecare si-a primit premiul pentru care a muncit un an intreg si toate aplauzele celor prezenti in sala.

Citeşte mai mult...