Home

Importanta cititului         Multi dintre noi nu mai realizeaza care este importanta cititului, considerand, de cele mai multe ori, ca aceasta activitate e plictisitoare or ca e pentru intelectuali.
        Cititul este foarte important in ceea e priveste dezvoltarea vabularului, actiunea de a citi avand un rol decisiv in procesul de imbogatire al cunostintelor, cartile oferindu-ne acces acces nelimitat la informatii, in toate ariile de interes personal si totodata, ne ajuta sa ne formam propriile idei despre viata.

Citeşte mai mult...

 

Toamna printre noi             Astazi, elevii clasei IB au participat la activitatea "Toamna printre noi". Acestia au realizat desene cu ajutorul frunzelor si au scris propozitii despre anotimpul toamna. David Gojkovic si-a incantat colegii interpretand melodii la chitara.

Citeşte mai mult...

 

Careul de luni dimineata!            O noua regula si-a facut loc anul acesta printre restul regulilor din instutia noastra si anume ca in fiecare dimineata de luni, elevii sa fie prezenti la careu. Elevii claselor de gimnaziu vor avea careul in curtea interioara, la ora 8:00, iar elevii claselor de la scoala primara vor avea careul in curtea de la receptive, la ora 8:10.
Fiecare clasa va fi insotita de cadrul didactic cu care are prima ora, respective de doamnele invatatoare.

Citeşte mai mult...

 

Vizita in parc           In data de 20.09.2014,elevii clasei a 7-a A, impreuna cu doamna diriginta, prof. Memet Semuran, au dat startul activitatilor extrascolare, iesind in parcul Tabacariei .Conform spuselor elevilor, acestia s-au simtit minunat, mai ales ca au trecut si prin parcul Piticot.

Citeşte mai mult...

 

A inceput competitia “Spectrum Point” la clasele primareO data cu inceperea noului an scolar, incepe si competitia “Spectrum Point” la elevii de la clasele primare.
Elevii sunt recompensati,pe langa note si calificative si cu Spectrum Point,micile biletele la care ravnesc toti copiii. Este o metoda de stimulare a elevilor,dar totusi punctele se dau dupa anumite criterii:

Citeşte mai mult...