Evenimente Lumina Institutii de Invatamant

summer school isb

Home

Cina de Iftar


 
      Joi, 03.07.2014, orele 21:00, Scoala Gimnaziala Spectrum Constanta a organizat cina de Iftar cu ocazia Ramadanului. La eveniment au participat aproximativ 250 de persoane precum dl. presedinte al univeritatii "Andrei Saguna" - Aurel Papari, dna. prezentator Moxina Coroiu, dl. atasat al Consulatului Rus etc. , dar si parinti si apropiati ai scolii si parintilor.

Citeşte mai mult...

 

Picnic de sfarsit de an


 
         Vacanta este aproape, iar noi impreuna cu elevii ne-am gandit sa sarbatorim acest moment cu un bine meritat picnic.
Elevii clasei a V - a B, indrumati de profesorul diriginte Fehmi Cakar au dorit sa petreaca ultimele clipe impreuna cu ocazia plecarii acestuia la scoala Spectrum Ploiesti.

Citeşte mai mult...

 

Inca un an a trecut


                 Parca mai ieri ne pregateam sa primim elevii in clase,la inceputul anului scolar si iata ca deja au venit serbarile de sfarsit de an scolar 2013 – 2014.
                 Cu mare drag si nerabdatori, toti elevii si-au invatat rolurile, cantecele si poeziile care le vor prezenta parintilor si tuturor cadrelor prezente. Fiecare si-a primit premiul pentru care a muncit un an intreg si toate aplauzele celor prezenti in sala.

Citeşte mai mult...

 

Ramas bun dragi profesori                S-a incheiat inca un an scolar si cu parere de rau ne-am luat ramas bun de la doua cadre didactice foarte dragi scolii, Dna. Mateescu Doina si Dl. Barbu Octavian.
                Au fost calauzitor pentru generatii intregi de elevi, ce le-au fost recunoscati pentru invataturile trimise.

Citeşte mai mult...

 

Elevii Scolii Spectrum Constanta pe podiumul Concursului International De Matematica “ Arhimede” – IMAC              Acest concurs aduna laolalta elevi  care au obtinut rezultate foarte bune in decursul anului scolar la cele trei etape  ale Concursului National “Arhimede”.  Suntem mandri ca printre cei mai buni elevi ai Romaniei se afla si elevi din scoala noastra de la ciclul primar. Felicitari tuturor!

Citeşte mai mult...