Pregatiri suplimentare pentru EN 2014-2015


            Stimati parinti,
            Va reamintim ca scoala noastra organizeaza in zilele de sambata cursuri gratuite de pregatire la matematica si limba romana pentru examenul Evaluare Nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a. Directiunea scolii are rugamintea sa-i incurajati pe elevi sa participe la aceste pregatiri, deoarece sunt organizate in folosul si pentru ei. 
Citeşte mai departe...
Home

Cina pentru performanta


     
                 Joi, 30 oct 2014, Scoala Spectrum a organizat o cina pentru parintii ce au participat la turneul de fotbal Lumina Spectrum Cup. Aceasta festivitate a fost condusa de domnul manager Ismail Okan Gur, care a participat la turneu in calitate de parinte, acesta fiind ales portarul turneului.

Citeşte mai mult...

 

Parents Spectrum Cup           In luna octobrie a acestui an s-a desfasurat turneul de fotbat Lumina Spectrum Cup for Parents unde au participat 9 echipe, formate din parintii elevilor din cadrul Lumina Institutii de Invatamant. Scoala Spectrum Constanta a participat cu 2 echipe, o echipa reusind performanta de a se clasa pe locul al II-lea, aceasta fiind formata din Ismail Okan Gur (portar), Adi Stoica, Dumitru Cristian, Metin Aksoy, Eugen Floria, Dan Manea si Dinu Efrim.
         Speram ca in turneul din primavara vom fi primii.

Citeşte mai mult...

 

20 de ani de Lumina Institutii de Invatamant           Lumina Instituții de Învățământ aniversează 20 de ani de activitate, timp în care a mobilizat toate resursele umane și materiale în scopul creării unui rețele educaționale  moderne, dedicate formării unor absolvenți  de valoare, a căror pregătire să răspundă exigențelor actuale. 
Primul pas facut la Constanța, în 1994, când s-a u pus bazele Liceului internațional de Informatică Constanța (ICHC). Un an mai tîrziu apărea la București Liceul internațional de Informatică București(ICHB), iar în 1996 am început activitatea și la Școala Internațională București (ISB), din dorința de a  clădi pas cu pas un sistem educațional modern, dedicat fiecărui elev care a pășit pragul școlilor noastre.  

Citeşte mai mult...

 

Constanta, intre istorie si geografie                Elevii claselor a IV –a A si a IV –a B, coordonati de doamnele invatatorare Elabed Adriana si Nita Daniela au lucrat in echipe un proiect interdisciplinar in care au avut de prezentat, in diferite forme si prin diferite metode, informatii, imagini despre si cu orasul respectiv  judetul  in care s-au nascut.
                FIecare echipa a dovedit spirit critic si autocritic, colaborare, documentare  stiintifica, autoevaluare si interevaluare.
S-au acordat premii numeroase, dintre care amintim :

Citeşte mai mult...

 

Cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun !


     
          Astazi, 29 Octombrie 2014, se implinesc  91 de ani de la formarea Republicii Turcia. Cu aceasta ocazie, in cadrul scolii noastre s-a sarbatorit acest eveniment cu multa bucurie.
          Programul evenimentului a continut poezii, scrieri si o piesa de teatru “Karagoz-Hacivat”. Le multumim tuturor elevilor pentru eforturile depuse si ii felicitatm.

Citeşte mai mult...